Workshop houtcarving: creatief met hout en kettingzaag

Workshop verrijking voor dieren maken 


*workshop/teambulding: Natuurlijke verrijking maken voor dieren

WORKSHOP HOUT CARVING
Ben je creatief en houd je van hout? Dan is deze workshop iets voor jou en of je team!
Na uitleg over wat er belangrijk is om te weten bij hout-carving en goede instructies over de veiligheid over het gebruik van de machines. Ga je zelf aan het werk met de nieuwste professionele accu zagen en kunt u uw creativiteit kwijt op een stuk hout wat u krijgt.
In een paar uur gaat u onder begeleiding van een ervaren kettingzaag kunstenaar aan het werk en gaat u naar huis met een eigen gemaakte beeld.
​Deze workshop kan ook op lokatie naar wens geven worden.
Neem contact met mij op voor een workshop op maat.
WORKSHOP VERRIJKING VOOR DIEREN MAKEN

Wat kunt u verwachten van deze bijzondere dag:
Woodschpecker geeft samen met Coach for Animals deze workshops in persoonlijk leiderschap en teambuildingsdagen. Hierbij krijgen de deelnemers uit o.a. bedrijfsleven ’s ochtends een halve dag theorie over diergedrag, en hoe dieren leren en daarbij wordt ook gekeken naar gedrag en leren van de mens. Ook wordt er veel gesproken over ontwikkeling bij dieren vs mensen. Zo leer je hoe je je collega/medewerkers weet uit te dagen en wordt je bewust van je onbewuste. Bovendien wordt er een link gelegd naar verrijking bij dieren, want dieren hebben ook prikkels nodig om zich te kunnen ontwikkelen. ‘s Middags krijgen de deelnemers zelf verrijking aangeboden door verrijking voor dieren te maken met de motorzaag. Deze verrijking neemt Coach for Animals later mee naar een dierentuin om ze daar aan de dieren te geven. .
​Het doel is om dieren een nog beter dierenwelzijn te geven met producten van Coach for Animals en Woodschpecker, U kunt daar dus een onderdeel van zijn!
Alleen zelf verrijking voor dieren maken?
​Dat kan ook, dan gaat u een dagdeel onder begeleiding, dier-verrijking maken.
Ook kan ik op lokatie de workshops/ teambuilding komen geven.
Neem contact met mij op voor een workshop op maat.


E-mailen
Bellen
Info
Instagram